tisdag 25 mars 2008

Ny lön

Nu är påsken över och lönerna har prioriterats. Det kommer att sitta kvar matpengar och några tusenlappar till annat som kan tänkas dyka upp.
allat som allt 8000 som skall räcka till nästa gång kontot fylls på. Inte allt för tufft men ändå. Det känns fantastiskt att ha kontroll på pengarna för en gång skull. Skuldkullen ligger där, men det käns lite för stort att kalla den ett berg. Den har dessuton minskat lite denna månad. ca 3000 kr har försvunnit. Detta trort de nya glasögonen för 2800:-. Tyvär kommer det nog inte att räcka till den nya cykeln, vi får väl skaffa en begagnad via blocket, men en ny skall hon få så fort finnanserna klarar av det. Hade det vait förra året hade skulderna fått vänta istället. Det här känns bättre kan jag lova, och förhoppningsvis lär dottern sig något också.

Vi är totalt öppna för barnen, och vi tror absolut att detta inte kommer att fungera om de inte är med på det. När det är klart skall de få känna av det nya livet med lite mer vardagslyx och förhoppningsvis en resa man gjort sig förtjänt av grnom sparande istället för lånande.

Friska tag och framåt!

Inga kommentarer: