torsdag 6 mars 2008

Bakslag

Sanslöst att sånt här händer. I natt stal någon äldsta dotterns cykel, inte helt motiverande att spara och snåla när man inte kommer framåt pga någon idiot som inte kan hålla fingrarna borta från andras grejer. Nu får första snålmånadens kapade kostnader gå till en djävla självrisk istället för till gamla skulder. Det värsta är i och för sig inte förlusten och pengarna som går till något så onödigt, det värsta är att trösta en ledsen 10 åring som fått sin första nya cykel efter alla begagnade hon fått ärva av släktingar.
Bara att bita ihop och köra. En av anledningarna till att snåla ett tag är ju trots allt att ha reservpengar undanstoppade för att det inte skall svida varje gång en cykel blir stulen eller en tvättmaskin säckar ihop. Bara att köra på.

Har börjat leta igenom gömmorna efter saker som vi inte vill ha kvar och som någon annan kan tänkas köpa. Kanske inte blir så mycket men några tusenlappar borde gå att skrapa ihop.
Försöker även hitta något på nätet som kan generera pengar, men det mesta verkar vara bluff eller så kostar det en massa pengar att få reda på en massa hokus pokus som skall ge massor med tusen $ i månaden. Misstänker att de enda som tjänar massor av tusen $ är de som säljer tipsen. Adsense tickar dock på: 0,20 $ redan... Man får hoppas på växelkursen :-)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Nä det är inte lätt att få ha sina grejer ifred i dagens välfärds Sverige.Eller vad den nu kallar denna välfärd för då kriminaliteten och fattigdomen med påföljande utanförskap snart befinner sig i var mans/kvinnas hem.

Pelle

Växla ner sa...

stackars tös, tickar in lite mer då