tisdag 29 april 2008

Det här går ju riktigt bra!

Ok, det beror inte bara på att vi snålar och följer budgetten strikt, men det hjälper också till förståss. Den stora "förändringen" ligger utanför vår kontroll. Den här månaden kom en bonus eftersom företaget jag jobbar på gick så förbannat bra förra året. Det blev 1,5 månadslöner extra så där ramlade det in 13000 kr extra efter skatt. Känns rätt bra faktiskt. Äntligen kunde min dotter få sin stulna cykel ersatt. Övrigt går in till skuld betalningar.

Vi har inte riktigt kunnat lösa det där med restskatten, men det känns som det ligger en bit framåt i tiden. Tror det är någon gång i höst det slutgiltiga beskedet kommer om exakt hur mycket det blir. En del täcks i alla fall av fruns återbäring på 15000. Då är det i alla fall bara ca 25000 kvar.
Vi kommer nog att börja fyllnadsbetala så fort de återstående skulderna är borta. Då borde vi kunna lägga in 2000-3000 i månaden. Det kan räcka för att skulden inte skickas vidare i rovdjurskedjan, och vem vet...det kanske finns fler fiskerullar gömda i ladan.

Inga kommentarer: